JB SYSTEMS MIX2

Nieuw

JB Systems MIX 2 2-kanaals DJ mixer

Meer details

105,00 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

JB Systems is al langer bekend om haar budget-mengpanelen die vrij goed scoren, zeker bij beginners die niet zoveel geld hebben om uit te geven aan A-merken als Pioneer, Denon, enz. Gelukkig komt de beginner ook een heel eind op weg met deze JB Systems Mix 2, die uit de Black-series komt. Het stijlvolle, donkere, zwarte design is kenmerkend voor deze serie en geeft de apparatuur een apart karakter dat erg netjes staat in iedere DJ-booth, of het nu vast of mobiel is. De blauwe en witte LEDs op de master VU-meter zorgen voor een fris schouwspel.

De Mix 2 is voorzien van verschillende ingangen, zodat het eenvoudig is om verschillende randapparatuur aan te sluiten. Of het nu een setje draaitafels, een MP3-speler, dubbele CD-speler, setje tabletops of zelfs een PC of laptop door middel van een externe geluidskaart is, de Mix 2 biedt voldoende ruimte.

Verder zijn standaard opties zoals een microfooningang, hoofdtelefoonuitgang, master + record output en zelfs faderstart aanwezig. Hierdoor wordt het wel heel aantrekkelijk om voor deze reeks te kiezen.

Specificaties