Motorola MOTO 360 Dali Bekijk groter

Motorola MOTO 360 Dali

Nieuw

Motorola MOTO 360 2nd Generation - zwart - smart watch met zwart band - 4 GB

Meer details

285,00 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

Motorola MOTO 360 2nd Generation - zwart - smart watch met zwart band - 4 GB


Klassiek ontwerp
Moto 360 houdt vast aan de tijdloze vorm van het klassieke polshorloge. Een rond ontwerp zorgt voor een zo groot mogelijke weergave en een comfortabele pasvorm,zodat je de gewenste informatie eenvoudig op je pols ontvangt.

Hoogwaardig vakmanschap
Van de roestvrijstalen kast tot het befaamde Horween-leer - elk materiaal is zorgvuldig uitgekozen en tot in de puntjes bewerkt. Corning Gorilla glas helpt krassen voorkomen om je investering te beschermen.

Tijdige updates in één oogopslag
Moto 360 geeft meldingen weer op basis van waar je bent en wat je doet,zodat je altijd op de juiste weg blijft. Het weer,vluchtmeldingen,files en meer. Allemaal aangestuurd door Android Wear. En alles simpelweg door even naar je pols te kijken.

Reageert op je stem
Met spraakbediening kun je eenvoudig dingen gedaan krijgen,zelfs als je je handen vol hebt. Zeg gewoon "Oké Google" om een vergadering te plannen,een bericht te versturen of een notitie te dicteren.

Neem stappen voor een gezonder hart
Alleen de Moto 360-app voor hartactiviteit houdt je vooruitgang bij met dagelijkse en wekelijkse vergelijkingen,zodat je altijd weet waar je staat.

Laadt op wanneer jij dat doet
Ervaar het gemak van een accu die de hele dag meegaat. Zet de Moto 360 's nachts in het laadstation. Terwijl je horloge wordt opgeladen,toont het de tijd,waardoor het laadstation ideaal is voor op nachtkastjes en het bureau.

Specificaties