Dreambox DM820 HD

Nieuw

De echte opwinding in een kleine behuizing.

Kijk onderaan voor accessoires.

Meer details

259,00 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

Het compacte Dreambox assortiment is uitgebreid met de krachtige DM820HD. Het Linux-gebaseerde media center is uitgerust met state-of-the-art digitale technologie, welke een naadloze samenwerking met de Dreambox besturingssysteem verstrekt, waardoor de gebruiker in een nieuwe dimensie van digitale mediaconsumptie terechtkomt.

De DM820HD is de perfect gevormde symbiose van tv-ontvangst en IT-technologie in een compacte behuizing die slechts 225 x 145 x 52 mm meet (B x D x H). Het stijlvolle design van glanzend zwart en zilver verbergt een intelligente Linux-gebaseerde media systeem dat niets te wensen over laat op het gebied van de reproductie van schitterende foto's en ruimtevullende geluid. De Dreambox combineert krachtige technologie met een elegant, intuïtieve bedieningsconcept, en maakt volledig gebruik van alle mogelijkheden die de digitale media toepast.

De DM820HD biedt state-of-the-art technologie die zijn gelijke niet heeft op het gebied van Linux-gebaseerde media systemen: 7.000 MIPS Dual Core processor, 2 GB RAM-geheugen, terwijl Gigabit-Ethernet en HDMI 1.4 aansluitingen een vloeiende overdracht garanderen van high-definition bewegende beelden. Twee USB-interfaces illustreren de connectiviteit van de innovatieve Dreambox voor externe opslagmedia. Bovendien wordt het vermogen van het mediasysteem vermeerderd met de geïntegreerde 2,5" harde schijf. Met het tunerslot kan de gebruiker genieten van optimale flexibiliteit op het vlak van digitale tv-ontvangst - ofwel via satelliet, ofwel terrestrische antenne of kabel.

De HbbTV inhoud van de kanalen zijn naadloos geïntegreerd in de moderne gebruikersinterface van de nieuwe Dreambox. De ergonomisch ontworpen afstandsbediening biedt de gebruiker volledige controle over de meest compacte Linux-PVR in de wereld. De intuïtieve menustructuur leidt hem door de wereld van digitaal entertainment. Het media center van de DM820HD omvat alle inhoud die is opgeslagen in het thuisnetwerk: muziek, foto's, video's. De krachtige zoekfunctie presenteert precies het entertainment dat de gebruiker van innovatieve toepassingen verwacht.

Accessoires

Specificaties

Krachtige ontvanger voor digitale TV en Radio programma's.

Belangrijkste kenmerk is een 7000 MIPS Dual Core-processor
* 10/100 / 1000Mbit compatible Ethernet Interface
* HDMI In en Uit
* Plug & Play Tuner
* Display
* Plug & play-sleuf voor een interne 2,5" SATA harde schijf


Technische gegevens van de DM820HD:
- Dreambox-OS
- Dreambox-API
- 7.000 MIPS Dual Core Processor
- 4 GB Flash
- 2 GB RAM
- 10/100 / 1.000 Mbit/s Gigabit Ethernet
- 2 x HDMI-interface (input en output)
- Plug & Play-tuner (DVB-S2, DVB-C of DVB-T)
- 2 x USB 2.0
- Mini-USB service Poort
- 2 x Smartcard Reader
- S/PDIF audio-uitgang
- 2,5" harde schijf (optioneel)
- DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS
- 225 x 145 x 52 mm (B x D x H)