Vision AV-1700+

Nieuw

Amplifier - white

Meer details

239,00 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

De Techaudio AV-1700 is compact,flexibel,eenvoudig in gebruik en uiterst efficiënt. Gebruik hem als een standalone mengpaneel en versterker,of als een mengpaneel met een uitgang naar een grotere versterker of krachtige luidsprekers.

4 stereo-ingangen
Lijnuitgang
Microfooningang
Afstandsbediening
Eenvoudige interface
Automatisch stand-by

4 stereo-ingangen
4 stereo-ingangen geven ruimte aan diverse bronnen,zoals computers (via de koptelefoonstekker),tablets of telefoons. 3 van de ingangen zijn voor RCA-connectoren op het achterpaneel. Ingang 4 is voor een 3,5 mm ministekker,en is op de voorkant en achterkant herhaald voor eenvoudige toegang.

Lijnuitgang
Een line-level vooruitgang op het achterpaneel gaat om de interne versterker heen. Hier kunt u een grotere versterker of krachtige luidsprekers op aansluiten. Het is post-mix,wat inhoudt dat elke volumeaanpassing op de AV-1700 van invloed is op het uitgangsniveau.

Microfooningang
Deze is voor een professionele XLR-connector en de ingang wordt uitgebalanceerd om elektromagnetische ruis weg te nemen die wordt veroorzaakt door lange kabels. De microfooningang heeft "fantoomvoeding",een spanning die nodig is voor microfoons van het condensatortype,zoals kathedermicrofoons.

Afstandsbediening
De IR-afstandsbediening laat de gebruiker hoge en lage tonen aanpassen en geeft rechtstreekse ingangsselectie. De AV-1700 kan via IR of RS-232 worden bediend door een besturingsapparaat als Techconnect Control.

Eenvoudige interface
De duidelijke eenvoudige interface geeft de gebruiker slechts twee schaalverdelingen.

Automatisch stand-by
De versterker gaat automatisch in stand-by als deze geen input waarneemt. Zodra u op uw bronapparaat op "play" drukt,schakelt deze weer automatisch in.

ProductbeschrijvingVision AV-1700+ - versterker
ProducttypeVersterker
Kleur bijvoegselWit
Afmetingen (BxDxH)23 cm x 21.5 cm x 6.5 cm
Gewicht3 kg
Uitvoermodus geluidStereo
AudiospecificatiesVersterker - 20 - 20000 Hz - 75 dB - 1%
Stroom120/ 230 V wisselstroom
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Specificaties