Selfsat Snipe 2

SELF-SNP2

Nieuw

De nieuwe innovatieve Selfsat Snipe 2, ’s werelds kleinste en best presterende satelliet antenne op de markt.

Meer details

799,00 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

 

Versterkte motor

De Selfsat Snipe 2 beschikt over een geheel nieuwe versterkte motor. Door zijn 18:1 gear ratio biedt de Snipe 2 een zeer krachtig en hoog vermogen. 

Verbeterde antenne vergrendelings- en positioneringssysteem

Het verbeterde basis positionering en vergrendelingssyteem houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt. Tevens vouwt de Selfsat Snipe 2 zich automatisch in wanneer motor van de auto of camper gestart wordt. Dit maakt de Selfsat Snipe 2 de ideale antenne om vast te monteren op uw camper of caravan.

Vernieuwde mechaniek

Het vernieuwde tandwielhuis van aluminium persgietwerk ondersteunt de drijfassen van de Selfsat Snipe 2, voor een duurzame en langere levensduur.

 

 

Volledig nieuwe controller

Selfsat heeft voor de Snipe 2 een volledig nieuwe innovatieve controller met LCD scherm en usb poort ontwikkeld. De vernieuwde controller maakt het mogelijk om (via de usb-poort) alle ingebouwde antenne programmatuur binnen enkele seconden te upgraden. Hierdoor hoeft de antenne niet gedemonteerd te worden. Daarnaast toont de controller verschillende antenne details voor optimaal gebruik.

Auto Skew

Dankzij de Auto Skew functie zal de Selfsat Snipe 2 automatisch de Skew instellingen optimaliseren en bepalen. Deze skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde (deze innovatie optie is tevens standaard op alle overige Snipe modellen van Selfsat). 

Draagbaar en monteerbaar

Door het compacte formaat is de Selfsat Snipe 2 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. Daarnaast wordt de Snipe 2 geleverd met een montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven) waarmee de antenne kan worden gemonteerd op een camper of caravan.

 

 

Satellieten installeren

De Selfsat Snipe 2 beschikt over 9 voorgeprogrammeerde satellieten. Daarnaast kunnen er nog 3 satellieten worden geïnstalleerd met de vernieuwde controller. 

GPS ondersteuning

Door de ingebouwde GPS functie worden de coördinaten automatisch doorgegeven en wordt de elevatiehoek sneller bepaald. Zo vindt de Selfsat Snipe 2 zeer snel zijn juiste positie.

Specificaties